Voorbeeld(opent in een nieuwe tab)

Week van de Circulaire Economie: Passief bouwen

Datum: 8 februari 2022

Tijd: 14:00-16:00

Locatie: Online en C-Bèta

Carl-Peter Goossen van BouwNext, Gerben Bos van Stichting Passief Bouwen staan samen met Jack van der Palen van Archiview op het podium . Zij vertellen hoe passief bouwen als bouwtechniek een rol speelt in hun dagelijks werk, delen hun ervaringen en geven ons een inkijk in de wereld van de passief bouwen. Alles wordt in goede banen geleid door Bob van der Zande als dagvoorzitter.

Paneldiscussie

We zoeken de interactie op. Onder leiding van Bob van der Zande voeren we een paneldiscussie. We nodigen de  sprekers, vastgoed opdrachtgevers, woningcorporaties en gebiedsontwikkelaars uit om hieraan deel te nemen. Om zo een beeld te krijgen van welke stappen gezet moeten worden om passief bouwen op een grotere schaal in te zetten en zo vanuit de bouw bij te dragen aan de energietransitie en de circulaire transitie.


Klik hier voor meer informatie en schrijf je in.